Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Teste si produse de masurare

Teste si produse de masurare
Produse pe pagină:
Sortare după:
Dajana Pet GH Test Kit Out Of Stock

Dajana Pet GH Test Kit

Mod de utilizare:1. Se toarna 5 ml de apa de acvariu in pipeta2. Se adauga picatura cu picatura regent-indicatorul, agitand usor dupa fiecare ..

22,61LEI
Dajana Pet KH Test Kit Out Of Stock

Dajana Pet KH Test Kit

Mod de utilizare:1. Se toarna 5 ml de apa de acvariu in pipeta2. Se adauga picatura cu picatura regent-indicatorul, agitand usor dupa fiecare ..

22,61LEI

Dajana Pet pH Test Kit

Instructiuni de utilizare:1.Clatiti pipeta de masurare cu apa din acvariu.2.Turnati 5 ml de apa, adaugati 7 picaturi de reactiv, agitati bine ..

22,61LEI

Dajana Pet Test 3 in 1

Test 3 in 1 pentru determinarea pH-ului, a duritatii carbonatilor (KH) si a duritatii totale (GH).Mod de utilizare: Scoateti testerul din ambalaj..

23,56LEI
Tetra pH Test Out Of Stock

Tetra pH Test

Determina valoarea pH-ului foarte rapid si precis. Potrivit pentru acvarii de apa dulce. Se poate efectua un numar mare de teste (50 teste). Ambalaj:..

28,32LEI
Aquili pH Test Out Of Stock

Aquili pH Test

Test PH AquiliTest pentru determinarea pH ului. Usor de folosit...

29,75LEI
Aquili CO2 Test-permanent plastic Out Of Stock

Aquili CO2 Test-permanent plastic

Aquili CO2 Test – 18 mlTest pentru masurarea continua a continutului de CO2. Variatia de culoare a apei din interiorul recipientului de ma..

35,22LEI
Dajana Pet NO2 Test Kit Out Of Stock

Dajana Pet NO2 Test Kit

Mod de utilizare:1. Turnati 5 ml de apa de acvariu in eprubeta.2. Adaugati 7 picaturi de reactiv.3. Agitati bine si lasati sa stea timp de..

36,18LEI
Tetra NO2 Test Out Of Stock

Tetra NO2 Test

Tetra Test NO2 - test de apa pentru acvarii cu pesti de apa dulce si marina. Determina nivelul de nitriti NO2 (dioxid de azot) din apa foarte rapid si..

36,18LEI