Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Teste pentru apa dulce

Teste pentru apa dulce
Produse pe pagină:
Sortare după:
Dajana Pet GH Test Kit Out Of Stock

Dajana Pet GH Test Kit

Mod de utilizare:1. Se toarna 5 ml de apa de acvariu in pipeta2. Se adauga picatura cu picatura regent-indicatorul, agitand usor dupa fiecare ..

22,61LEI
Dajana Pet KH Test Kit Out Of Stock

Dajana Pet KH Test Kit

Mod de utilizare:1. Se toarna 5 ml de apa de acvariu in pipeta2. Se adauga picatura cu picatura regent-indicatorul, agitand usor dupa fiecare ..

22,61LEI

Dajana Pet pH Test Kit

Instructiuni de utilizare:1.Clatiti pipeta de masurare cu apa din acvariu.2.Turnati 5 ml de apa, adaugati 7 picaturi de reactiv, agitati bine ..

22,61LEI

Dajana Pet Test 3 in 1

Test 3 in 1 pentru determinarea pH-ului, a duritatii carbonatilor (KH) si a duritatii totale (GH).Mod de utilizare: Scoateti testerul din ambalaj..

23,56LEI
Tetra pH Test Out Of Stock

Tetra pH Test

Determina valoarea pH-ului foarte rapid si precis. Potrivit pentru acvarii de apa dulce. Se poate efectua un numar mare de teste (50 teste). Ambalaj:..

28,32LEI

Aquili pH Test

Test PH AquiliTest pentru determinarea pH ului. Usor de folosit...

29,75LEI
Aquili CO2 Test-permanent plastic Out Of Stock

Aquili CO2 Test-permanent plastic

Aquili CO2 Test – 18 mlTest pentru masurarea continua a continutului de CO2. Variatia de culoare a apei din interiorul recipientului de ma..

35,22LEI
Dajana Pet NO2 Test Kit Out Of Stock

Dajana Pet NO2 Test Kit

Mod de utilizare:1. Turnati 5 ml de apa de acvariu in eprubeta.2. Adaugati 7 picaturi de reactiv.3. Agitati bine si lasati sa stea timp de..

36,18LEI
Tetra NO2 Test Out Of Stock

Tetra NO2 Test

Tetra Test NO2 - test de apa pentru acvarii cu pesti de apa dulce si marina. Determina nivelul de nitriti NO2 (dioxid de azot) din apa foarte rapid si..

36,18LEI