Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Teste pentru apa sarata

Teste pentru apa sarata
Produse pe pagină:
Sortare după:
Dajana Pet GH Test Kit Out Of Stock

Dajana Pet GH Test Kit

Mod de utilizare:1. Se toarna 5 ml de apa de acvariu in pipeta2. Se adauga picatura cu picatura regent-indicatorul, agitand usor dupa fiecare ..

22,61LEI
Dajana Pet KH Test Kit Out Of Stock

Dajana Pet KH Test Kit

Mod de utilizare:1. Se toarna 5 ml de apa de acvariu in pipeta2. Se adauga picatura cu picatura regent-indicatorul, agitand usor dupa fiecare ..

22,61LEI

Dajana Pet pH Test Kit

Instructiuni de utilizare:1.Clatiti pipeta de masurare cu apa din acvariu.2.Turnati 5 ml de apa, adaugati 7 picaturi de reactiv, agitati bine ..

22,61LEI
Aquili CA test - Test Calciu Out Of Stock

Aquili CA test - Test Calciu

Aquili CA Test – 18 mlTestul Aquili gH este un test calorimetric utilizat pentru determinarea duritatii generale (concentratia de ioni de calciu s..

45,22LEI
JBL O2 test Out Of Stock

JBL O2 test

Continutul de oxigen recomandat este de 8 mg la 250C. Testul asigura citirea cu acuratete a nivelelor de la 1 pana la 10 mg/L in bazinele de apa dulce..

47,36LEI

SeaChem Ammonia Alert™

Ammonia alert este indicatorul complementar, care detecteaza amoniacul liber,  probabil cel mai toxic compus de metabolism care poate aparea in acvari..

55,93LEI
Tetra Marine Test 5 in 1 Out Of Stock

Tetra Marine Test 5 in 1

Un test rapid si usor de folosit.Testul monitorizeaza valoarea pH, kH,gH,NO2,NO3. Instructiuni de utilizare: Se introduce testul in apa o secund..

69,02LEI

Seachem Test Alert Combo Pack

Kit-ul contine 2 teste - pentru masurarea pH-ului in acvarii de apa dulce si pentru masurarea amoniacului si toxinelor in acvarii marine.Durabilit..

71,16LEI