Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Wave

Produse pe pagină:
Sortare după:
CO2 Reactor/difuzor de tip labirint Wave Out Of Stock

CO2 Reactor/difuzor de tip labirint Wave

Reactor de tip labirint Wave. Forma speciala de constructie a canalelor de tip spirala, asigura complet difuzarea de emisii de CO2 in apa fara a fi ne..

36,41LEI
Filter Bag - Saculet pentru materiale filtrante 2 buc. Out Of Stock
Maternitate pentru pesti Wave - Small box Out Of Stock

Maternitate pentru pesti Wave - Small box

Maternitate pentru pesti exotici cu despartitor ce compartimenteaza maternitatea.  Maternitate prevazuta cu capac pentru ca pestii separati sa nu sara..

11,42LEI

Reductor CO2 acvariu Techno Wave cu 2 manometre

Reductor CO2 acvariu Techno Wave cu 2 manometre Reductor de CO2 pentru acvarii ce se monteaza la buteliile reincarcabile.Reductorul are 2 manometre u..

235,62LEI
Skimmer Delta 400B Wave Out Of Stock

Skimmer Delta 400B Wave

Skimmerul Delta 400B Wave functioneaza atat in exterior cat si in interior. Este foarte compact cu dimensiuni de numai 8 cm (diametru) si inaltime tot..

559,30LEI

Termometru cu higrometru Wave

Termometru cu higrometru WaveRaza intre 0 si 40 grade C  Masura salinitate apei ..

29,04LEI

Wave Autofeed Sistem automatic de hranire

Wave Autofeed este un sistem automat de hranire - asigura hranirea cu o cantitate optima de mancare la ora stabilita de dvs.Functioneaza cu bateri..

154,70LEI

Wave Skimmer Nano Scum 100

Nano Scum 100 este un mic, dar puternic separator de proteine intern condus-aer. Este cea mai buna alegere pentru un acvariu cu plante si pesti. Nu ne..

209,44LEI